Ryba

Rybacie filety na hubách (fotorecept)

Autor receptu: tejaja

Rýchla príprava, žiadne množstvo riadnu a obed je na stole.

2
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Filety rýb osolíme a posypeme drveným koriandrom. Necháme 15 minút postáť.
  2. Na veľkej panvici na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu.
  3. Pridáme na plátky narezané šampiňóny, krátko orestujeme a zhrnieme ich na polovicu panvice.
  4. Na druhú polovicu panvice uložíme filety a spolu restujeme na strednom plameni asi 6 minút. Huby občas premiešame. Potom filety otočíme, k hubám pridáme na polovice nakrájané paradajky, premiešame a všetko spolu restujeme 7-8 minút. Huby s paradajkami občas premiešame.
  5. Na taniere uložíme filety, pridáme huby s paradajkami. Prílohu zvolíme podľa svojej chuti.