Ryba
Rybacie filety na hubách (fotorecept)
Autor receptu: tejaja
Rýchla príprava, žiadne množstvo riadnu a obed je na stole.
2 porcie |
10 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- Filety rýb osolíme a posypeme drveným koriandrom. Necháme 15 minút postáť.
- Na veľkej panvici na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu.
- Pridáme na plátky narezané šampiňóny, krátko orestujeme a zhrnieme ich na polovicu panvice.
- Na druhú polovicu panvice uložíme filety a spolu restujeme na strednom plameni asi 6 minút. Huby občas premiešame.
Potom filety otočíme, k hubám pridáme na polovice nakrájané paradajky, premiešame a všetko spolu restujeme 7-8 minút. Huby s paradajkami občas premiešame.
- Na taniere uložíme filety, pridáme huby s paradajkami. Prílohu zvolíme podľa svojej chuti.