Rybacie filé
Rybacie filé

Rybacie filé na cesnaku a chrene fotorecept

tejaja - bez fotkytejaja, 29. mája 2024
Rybacie filé na cesnaku a chrene (fotorecept)
Foto: tejaja

Ryby a chren? Prečo nie. Každá zmena v príprave jedál je ku prospechu. Variť dookola to isté človeka nebaví, nieto jesť. Ale keď Zobraziť celý popisRyby a chren? Prečo nie. Každá zmena v príprave jedál je ku prospechu. Variť dookola to isté človeka nebaví, nieto jesť. Ale keď pristupujeme k vareniu tvorivo, je to čosi iné.

4
porcie
30 (+marinovanie) minút
príprava

Suroviny

4 ks
2 ks
1 ks
1 ks
3 strúčiky
cca 3 cm




Postup

  1. 1

    Vajce dobre rozšľaháme s kurkumou a soľou a mletým bielym korením.

    Rybacie filé na cesnaku a chrene (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Do tejto marinády vložíme kocky filé. Otočíme ich z oboch strán a necháme v chladničke marinovať, najlepšie cez noc.

    Rybacie filé na cesnaku a chrene (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Marinované filé vyprážame z oboch strán na oleji dozlata. Potom vyberieme a udržiavame v teple.

    Rybacie filé na cesnaku a chrene (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Do výpeku dáme narezanú cibuľu a na malé kocky nakrájanú papriku. Restujeme za stáleho miešania asi 3 minúty. Podlejeme 3-4 lyžicami vody a podusíme 3 minúty.

    Rybacie filé na cesnaku a chrene (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Pridáme najemno nastrúhaný chren a na plátky nakrájaný cesnak a miešame krátko, len kým sa cesnak nerozvonia.

    Rybacie filé na cesnaku a chrene (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Filé podávame so zeleninovou zmesou a kuskusom alebo ryžou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia