Rybacie filé na cesnaku a chrene fotorecept
Foto: tejaja
Ryby a chren? Prečo nie. Každá zmena v príprave jedál je ku prospechu. Variť dookola to isté človeka nebaví, nieto jesť. Ale keď Zobraziť celý popisRyby a chren? Prečo nie. Každá zmena v príprave jedál je ku prospechu. Variť dookola to isté človeka nebaví, nieto jesť. Ale keď pristupujeme k vareniu tvorivo, je to čosi iné.
porcie
príprava
Postup
-
1
Vajce dobre rozšľaháme s kurkumou a soľou a mletým bielym korením.
-
2
Do tejto marinády vložíme kocky filé. Otočíme ich z oboch strán a necháme v chladničke marinovať, najlepšie cez noc.
-
3
Marinované filé vyprážame z oboch strán na oleji dozlata. Potom vyberieme a udržiavame v teple.
-
4
Do výpeku dáme narezanú cibuľu a na malé kocky nakrájanú papriku. Restujeme za stáleho miešania asi 3 minúty. Podlejeme 3-4 lyžicami vody a podusíme 3 minúty.
-
5
Pridáme najemno nastrúhaný chren a na plátky nakrájaný cesnak a miešame krátko, len kým sa cesnak nerozvonia.
-
6
Filé podávame so zeleninovou zmesou a kuskusom alebo ryžou.
Diskusia k receptu