Rybacie fašírky
Zuzana Sisáková
šéfkuchárka zážitkovej reštaurácie Víno & Tapas v Poprade a spoluautorka projektu LadyChef, 5. januára 2021
šéfkuchárka zážitkovej reštaurácie Víno & Tapas v Poprade a spoluautorka projektu LadyChef, 5. januára 2021
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
na 195 °C
na 195 °C
Postup
-
1
Rybie filé rozložíme na pekáč s vyšším okrajom, zalejeme mliekom, pridáme bobkové listy a pečieme v predhriatej rúre na 195 stupňoch asi 20 minút.
- 2
Vyberieme, mlieko scedíme ale nie úplne všetko, vyberieme bobkový list. Rybu v mlieku jemne roztlačíme, vyberieme kosti, ktoré sa tam prípadne nachádzajú. Pridáme strúhanku a rozšľahané vajíčka, soľ, mleté čierne korenie a nadrobno nasekané čili.
- 3
Zmes opatrne premiešame, aby sa štruktúra ryby nerozbila, vytvarujeme malé fašírky, ktoré po oboch stranách vyprážame na oleji.
Tiež rybacie fašírky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu