Foto: salinka
S prichádzajúcou jeseňou ma prepadáva nostalgia za JV Áziou. Celoročná priemerná teplota 30 stupňov, milí ľudia, ich pohodový prístup k životu, rozmanité náboženstvo, ryžové Zobraziť celý popisS prichádzajúcou jeseňou ma prepadáva nostalgia za JV Áziou. Celoročná priemerná teplota 30 stupňov, milí ľudia, ich pohodový prístup k životu, rozmanité náboženstvo, ryžové polia, kávové plantáže, pestrá, zdravá a farebná strava plná zeleniny a rýb. Dosť bolo snívania, pripravím si rybku. Lenže okrem spomienok nemám nič vhodné, čím by som ju vyšperkovala na ázijský spôsob, tak ponúkam len rybu na jednoducho:-) Možno to tak nevyzerá, ale je veľmi chutná.
Postup
-
1
Rybku osolíme, okoreníme a pokvapkáme citrónovou šťavou. Necháme chvíľu odležať.
-
2
Z jednej strany obalíme v hladkej múke.
-
3
Na rozpálenom oleji ponaháňame nakrájané strúčiky cesnaku. Pridáme rybu a opečieme z oboch strán.
-
4
Dobrú chuť.
-
5
A vy, čo ste v Ázii (@2010..... ), dajte si za mňa jednu porciu rybky naaranžovanú v kope zeleniny:-)
@mariamka nevadí, veď táto úprava ryby nemá s Áziou nič spoločné:-( Ale škoda, že ich kuchyňu nemôžeš okoštovať, je to zážitok. Kapra som už tiež robila ne tento spôsob, dala som veľa cesnaku...výborné:-)
,,bodla'.A ta s tou zeleninou vyzera tiez fantasticky.
veľmi chutné a pekné...
@izabelka ďakujem, mne veľmi chutí:-)
nádherne naservírované.
*****
@2010 , ďakujem za odozvu:-) Môjmu mužovi tam bolo horúco a chýbal by mu sneh a zimná turistika. Tak pozdravujem Singapur a nezabudni si dať na moje zdravie porciu rybky:-)
@pusta ďakujem