Rúrky v cibuľovej omáčke

redakcia - fotkaredakcia, 14. augusta 2009
2
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
600 g
4 PL
8 PL
8 PL
400 g
2 PL
4 PL
2 PL




Postup

  1. 1

    Cestoviny uvaríme v slanej vode. Cibuľu očistíme a nakrájame na tenké prúžky. Šalviu umyjeme, osušíme a nakrájame nadrobno.

  2. 2

    Maslo rozpustíme na panvici, pridáme cibuľu, chvíľu popražíme, pridáme časť šalvie a spolu pražíme. Po chvíľke prilejeme vermút, šľahačku a vývar. Všetko spolu povaríme 10 minút. Na inej panvici rozpálime olej a opražíme na ňom zvyšnú šalviu.

  3. 3

    Cestoviny premiešame, zalejeme cibuľovou omáčkou, citrónovou šťavou a podávame posypané parmezánom a upraženou šalviou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia