2
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cestoviny uvaríme v slanej vode. Cibuľu očistíme a nakrájame na tenké prúžky. Šalviu umyjeme, osušíme a nakrájame nadrobno.
- 2
Maslo rozpustíme na panvici, pridáme cibuľu, chvíľu popražíme, pridáme časť šalvie a spolu pražíme. Po chvíľke prilejeme vermút, šľahačku a vývar. Všetko spolu povaríme 10 minút. Na inej panvici rozpálime olej a opražíme na ňom zvyšnú šalviu.
- 3
Cestoviny premiešame, zalejeme cibuľovou omáčkou, citrónovou šťavou a podávame posypané parmezánom a upraženou šalviou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu