Rozliata slaná pita bez kajmaku fotorecept

an3da - fotkaan3da, 22. januára 2014
Rozliata slaná pita bez kajmaku (fotorecept)
Foto: an3da

Kajmak je dobrý ale veľmi mastný. Toto je trochu lahšie stráviteľné.

5 minút
príprava
25 minút
na 200 °C

Suroviny

3 ks surové
3 100 - 200
1 šálka
3 šálky
3 šálky
100 - 200 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Všetky suroviny, okrem smotany, dobre vymiešame a vylejeme na plech. Upečené potrieme smotanou.

    Rozliata slaná pita bez kajmaku (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Namiesto mlieka môže byť jogurt alebo aj minerálka, ja som dala pohár aj pol jogurtu - toľko som mala, a dva a pol poháre minerálky. Olej som nemala, tak som dala pol pohára stopenej masti.

    Rozliata slaná pita bez kajmaku (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Tu je múka, kukuričná, biela. A takto to vyzerá na plechu.

    Rozliata slaná pita bez kajmaku (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    A nakoniec upečené, potriete smotanou.

    Rozliata slaná pita bez kajmaku (fotorecept) - obrázok 4

Diskusia k receptu

8 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: