Roládky z pangasia

piglin - fotkapiglin, 2. mája 2010
Roládky z pangasia
Foto: piglin

Nakoľko z dnešného bicyklovania kvôli počasiu nebolo nič, aspoň som sa realizovala v kuchyni...

2
porcie
10 minút
príprava
17 minút
na 200 °C

Suroviny

2 ks
1 ks
2 PL
3 PL
1 PL
2 dg




Postup

  1. 1

    Filetky pangasia priečne rozrežeme na tenké plátky. Každý plátok posolíme, potrieme horčicou (ja mám najradšej anglickú horčicu, ale poslúži aj dijonská). Posypeme pažítkou a petržlenom. Takto pripravené filetky zavinieme a nastokneme špajlu.

  2. 2

    Zapekaciu misu vyložíme pltákom slaniny. Poukladáme roládky (na každej špajli 2 ks). Posypeme mletým čiernym korením. Na každú roládku položíme tenký plátok masla a roládky polejeme troškou smotany na šľahanie.

  3. 3

    Rúru predohrejeme na 200°C, roládky pečieme asi 10 minút. Na každú roládku položíme tenký plátok syra, a roládky dopekáme pod grilom ďalšie cca. 2 minúty. Roládky servírujeme so zemiakovou kašou.

Diskusia k receptu

marlen
jednoduché suroviny, korenia a burinky akurát - jemné príjemné jedlo. možno by som vynechal aj ten syr, a navrch miesto neho trošku tenučkej prerastenej slaninky, či opražených tekvicových semienok
evas13
Najbližšiu dobu vyskúšam, nie je tam nič, čo by mi rušilo chuť. Dobručkéééé.
eunika
Pangasia mozem,aj ked sa uz o nom popisalo dost vela zleho....
sonal
A este je dobre do roladky pridat tycinku surimi..




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia