Roládky z pangasia
Autor receptu: piglin
Nakoľko z dnešného bicyklovania kvôli počasiu nebolo nič, aspoň som sa realizovala v kuchyni...
2 porcie |
10 minút príprava |
17 minút na 200 °C |
Postup
- Filetky pangasia priečne rozrežeme na tenké plátky. Každý plátok posolíme, potrieme horčicou (ja mám najradšej anglickú horčicu, ale poslúži aj dijonská). Posypeme pažítkou a petržlenom. Takto pripravené filetky zavinieme a nastokneme špajlu.
- Zapekaciu misu vyložíme pltákom slaniny. Poukladáme roládky (na každej špajli 2 ks). Posypeme mletým čiernym korením. Na každú roládku položíme tenký plátok masla a roládky polejeme troškou smotany na šľahanie.
- Rúru predohrejeme na 200°C, roládky pečieme asi 10 minút. Na každú roládku položíme tenký plátok syra, a roládky dopekáme pod grilom ďalšie cca. 2 minúty. Roládky servírujeme so zemiakovou kašou.