Roláda s pečienkou a medvedím cesnakom
Roman Vojtyla
šéfkuchár W Hotela v Bratislave – Devínskej Novej Vsi, 3. mája 2016
šéfkuchár W Hotela v Bratislave – Devínskej Novej Vsi, 3. mája 2016
Foto: Ľuboš Pilc
2
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľu urestujeme na troške oleja, pridáme pečienku a dusíme domäkka. Na konci pridáme soľ, čierne korenie podľa chuti. Necháme vychladnúť. Po vychladnutí primiešame vajíčko a polovicu nakrájaného rožka, všetko dobre premiešame.
- 2
Morčacie prsia dobre rozklepeme a osolíme. Rozložíme na ne plátky slaniny, lístky medvedieho cesnaku a pečienkovú zmes. Zrolujeme, zabalíme do potravinárskej fólie, na ktorej dobre uzavrieme obidva konce. Varíme vo vode pod bodom varu alebo v pare 20 minút. Po dovarení nakrájame na medailóniky. Vhodnou prílohou je zemiaková kaša.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu