Rib eye steak s grilovaným batatom a so šalátom „coleslaw“

Jakub Sobotka
šéfkuchár, Hotel & Spa Resort Kaskady**** v Sliači–Sielnici, 25. júna 2019 13:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Rib eye steak s grilovaným batatom a so šalátom „coleslaw“Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
40 min
príprava

Suroviny

1 kg
500 g
Šalát:
1 menšia hlávka
400 g
200 g
2 – 3 strúčiky
TIP: Internetová televízia o varení - TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Kapustu a mrkvu nastrúhame na jemnom dlhom strúhadle alebo na krájači. Zmiešame s majonézou, korením, so soľou a s rozpučeným cesnakom, odložíme do chladničky.

  2. 2

    Mäso nakrájané na steaky osolíme, okoreníme, potrieme rastlinným olejom a vkladáme na rozpálený gril, po dvoch minútach otočíme – opakujeme dvakrát.

  3. 3

    Batat nakrájaný na hrubšie kolieska grilujeme spolu s mäsom alebo na mriežkovanom grile. Podávame spolu so šalátom.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist