Grilované rebrá

Rebrá na rošte

Autor receptu: podravka

Radi grilujete? A neviete si predstaviť leto bez grilovania? Tak v tom prípade máme pre Vás nenáročný, no predsa chutný recept pre prípravu grilovaných bravčových rebier. Nechajte vyniknúť chuť netradičných korenín, ktoré sme pre Vás namiešali.

4
porcie
50 + 180 minút
príprava

Postup

  1. Marinádu pripravíme z korenia grill classic, citrónovej šťavy, sójovej omáčky, Ajvaru , červeného vína a oleja.
  2. Zalejeme ňou narezané rebrá, premiešame a dáme do chladničky na cca 3 hodiny.
  3. Marinované rebrá vyberieme z marinády a pečieme na grile. Počas pečenia mäso potierame zvyškom marinády.
  4. Podávame s pečenými zemiakmi alebo grilovanou zeleninou.