Grilované rebrá
Rebrá na rošte
Autor receptu: podravka
Radi grilujete? A neviete si predstaviť leto bez grilovania? Tak v tom prípade máme pre Vás nenáročný, no predsa chutný recept pre prípravu
grilovaných bravčových rebier. Nechajte vyniknúť chuť netradičných korenín, ktoré sme pre Vás namiešali.
4 porcie |
50 + 180 minút príprava |
Postup
- Marinádu pripravíme z korenia grill classic, citrónovej šťavy, sójovej omáčky, Ajvaru , červeného vína a oleja.
- Zalejeme ňou narezané rebrá, premiešame a dáme do chladničky na cca 3 hodiny.
- Marinované rebrá vyberieme z marinády a pečieme na grile. Počas pečenia mäso potierame zvyškom marinády.
- Podávame s pečenými zemiakmi alebo grilovanou zeleninou.