Foto: afataga
Recept pochádza z nejakej českej stránky, ja som ho upravila, niečo som pridala, niečo ubrala. Vždy ho robím od oka, takže množstvá surovín sú Zobraziť celý popisRecept pochádza z nejakej českej stránky, ja som ho upravila, niečo som pridala, niečo ubrala. Vždy ho robím od oka, takže množstvá surovín sú len orientačné.
porcií
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Do pekáča som dala cibule pokrájané na polkolieska, cesnak celé trúčiky, papriku pokrájanú na pásiky, slaninu (ja som mala sedmohradskú) tiež nejako nakrájanú, mäso pokrájané na kocky, pridala som koreniny a olej a pomiešala
-
2
Pridala som nakrájané surové zemiaky, ešte raz posolila, pomiešala, zaliala trochou vody
-
3
Zakryté som dala pecť na 200° na 1 hod., potom som vybrala, ochutnala a keď boli zemiaky aj mäso mäkké, dala som ešte piecť odokryté na cca 30 min.
-
4
Môžem servírovať
- živočíšne uhlie ti robí dobre na tvoje jedovaté sliny...
- opičiak je na slobode v cirkuse dostal voľno....
a ináč by ma zaujímalo prečo si sa ty votrel do tohoto receptu?
ináč sa mi páči ako sa tu pekne všetci zliezate... tak sa do mňa pustite :-)
Inak v živote som nepočula do živánky prilievať vodu. Prajem Ti veľa kulinárskych úspechov, určite sa ti to nabudúce podarí lepšie.
@julica som rada, ze to vidis
mile damy opustam vas, mozete si tu svitorit aj nadalej, mam prijemnejsiu zabavku na plane
to isté platí aj pre teba @afataga zdrhla si len čo si zistila, že je tu viac oponentov.... vy sa viete navážať len do jedného a všetci naraz, žiadne diskusie, len hrubé úrážky... žiadne rady o varení, ale zdeptať a ponížiť, to sú vaše praktiky... takže pokračujete slušný človek si spraví názor....
16:57 tvoj prvý inteligentný vstup - prečítaj si ho ešte raz.
Viac nedebatujem s tebou. Ty by si sa hádala aj do polnoci.
Ale ked to nevadi redakcii, preco by to malo mne, vsak?
k ostatnym sa uz nemienim vyjadrovat, opakovala by som sa, kto chce, pochopi, kto nechce, nech necha tak, howgh
veľmi pekný recept, chválim.
@pusta paradajky ma nenapadlo, nabuduce skusim, k tej cibuli sa uz radsej nechcem vracat, asi vies preco :-) dakujem