Avokádovo-hrášková polievka
Avokádovo-hrášková polievka

Raw avokádovo-hrášková polievka

tvvarecha - fotkaTV Varecha, 22. januára 2019

Chutná a hlavne zdravá nevarená raw zelená polievočka.

Raw avokádovo-hrášková polievka
Foto: tvvarecha

Suroviny

1 ks (zrelé)
2 šálky (mrazený)
1 ks
1/2 šálky
2 ČL
1 PL
 podľa chuti
 podľa chuti
Na dozdobenie:




Postup

  1. 1

    Hrášok necháme rozmraziť.

  2. 2

    Ošúpeme si avokádo, odstránime kôstku a vnútro vydlabeme do misky.

  3. 3

    K avokádu pridáme nakrájanú cibuľu, rozmrazený hrášok a zalejeme vodou.

  4. 4

    Obsah misky rozmixujeme tyčovým mixérom až vznikne hladký krém.

  5. 5

    Na vrch nasypeme mleté čierne korenie, soľ, pokvapkáme citrónovou šťavou a pridáme med. Polievku ešte krátko premixujeme a podávame ozdobenú petržlenovou vňaťou. Dobrú chuť!

  6. 7

Diskusia k receptu

evanaaa
Neviem, či by mi surová chutila, jedine ešte povariť, aj keď už to nie je raw, ale to ja nemusím.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia