Raw avokádovo-hrášková polievka
Chutná a hlavne zdravá nevarená raw zelená polievočka.
Foto: tvvarecha
Suroviny
1 ks (zrelé) |
|
2 šálky (mrazený) |
|
1 ks |
|
1/2 šálky |
|
2 ČL |
|
1 PL |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
Na dozdobenie: | |
|
Postup
-
1
Hrášok necháme rozmraziť.
- 2
Ošúpeme si avokádo, odstránime kôstku a vnútro vydlabeme do misky.
- 3
K avokádu pridáme nakrájanú cibuľu, rozmrazený hrášok a zalejeme vodou.
- 4
Obsah misky rozmixujeme tyčovým mixérom až vznikne hladký krém.
- 5
Na vrch nasypeme mleté čierne korenie, soľ, pokvapkáme citrónovou šťavou a pridáme med. Polievku ešte krátko premixujeme a podávame ozdobenú petržlenovou vňaťou. Dobrú chuť!
- 7
Tiež polievka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu