Ratatouille v šalátovom liste

Adrián Hermann
šéfkuchár hotela Sandor Pavillon v Piešťanoch, 4. júna 2010
Ratatouille v šalátovom liste
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc

Suroviny

2 PL
1 ks
2-3 ks
1 ks
1 ks
2-3 strúčiky
2 ks




Postup

  1. 1

    Na panvicu dáme dusiť cesnak s cibuľou a olivovým olejom. Postupne pridávame nakrájanú zeleninu – začíname od najtvrdšej, ktorou je paprika, a restujeme.

  2. 2

    Na záver pridáme paradajkový pretlak alebo šťavu, osolíme, okoreníme a podľa chuti pridáme čili papričky a dozdobíme bazalkou.

Diskusia k receptu

marianna76
Super, už sa teším, podobné robievam, len už aby tá zelenina v záhradke začala rásť....a nezhnila.
bababa
Tiez sa velmi tesim na svoju zeleninku v zahrade. Baklazany mi uz zacali kvitnut, ale akosi aj zltnut, takze asi si ju budem musiet kupovat a to veru nie je to iste.
vcelka
Teším sa na zeleninu v obchode (to chcem ukázať, že "na Vareche" sme aj my bezzemkovia)...
chorvatka
Som velmi rada ze sa od nas z Francuzska Ratatouille dostala az na Slovensko, da sa jest kedykolvek tepla ci studena, k masu ci k rybe. Mozno ju ochutit aj provensalskymi bylinkami




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia