Rastlinná koložvárska kapusta v zemiakovej placke videorecept
Vyskúšajte tradičný slovenský recept na rastlinnú nôtu. S LUNTER Rastlinnou koložvárskou kapustou si určite pochutíte.
Zdroj: lunter.com
Suroviny
1 bal. |
|
500 g |
|
1 ks |
|
30 g |
|
100 g |
|
1 ČL |
|
|
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Očistené zemiaky nastrúhame spolu s cibuľou do misky. Pridáme soľ, korenie, majorán, pretlačený cesnak, rascu a cícerovú múku. Vypracujeme cesto.
-
2
Prvú časť cesta vložíme na rozpálený olej, chvíľku počkáme, kým sa zapečú okraje.
-
3
Potom na zemiakovú placku lyžicou uložíme LUNTER Koložvársku kapustu.
-
4
Prikryjeme ďalšou vrstvou cesta, obrátime a pečieme do zlatista.
-
5
Podľa chuti môžeme dopiecť v rúre. Ihneď konzumujeme.
Diskusia k receptu