Bezlepkový kokosový koláč
Bezlepkový kokosový koláč

Raffaello rezy bez lepku

potravinarskavyrobaliana - fotkaPotravinárska výroba Liana, 24. decembra 2019. Komerčný recept.
Raffaello rezy bez lepku
Foto: Potravinarskavyrobaliana
15
porcií
90 minút
tepelná úprava

Suroviny

Cesto:
2 ks
250 ml
250 ml
125 ml
500 ml
Kokosová posýpka:
250 ml
125 ml
Navrch:
250 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Odmerka je hrnček = 250 ml. Vajcia s práškovým cukrom vyšľaháme do peny. Pridáme olej, mlieko a došľaháme. Primiešame Cake mix Liana a vypracujeme hladké cesto.

  2. 2

    Plech 20x30 cm vystelieme papierom na pečenie a vylejeme naň cesto. Zmiešame kokos a práškový cukor a zmesou posypeme cesto. Pečieme pri 180 °C 40 minút.

  3. 3

    Upečený koláč polejeme smotanou na šľahanie a posypeme vanilínovým cukrom.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: