Quiche s tekvicou, kozím syrom a so sušenými paradajkami
Tomáš Klus
šéfkuchár reštaurácie Brasserie La Marina v Bratislave, 5. novembra 2019
šéfkuchár reštaurácie Brasserie La Marina v Bratislave, 5. novembra 2019
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
8
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
35 minút
na 160 °C
na 160 °C
Postup
-
1
Lístkové cesto rozvaľkáme na hrúbku asi 2 milimetre a rozložíme do vymastenej a pomúčenej formy s vyššími okrajmi.
- 2
Všetky suroviny okrem kozieho syra zmiešame, vylejeme do formy s lístkovým cestom a navrch poukladáme podrvený alebo nakrájaný kozí syr. Pečieme pri 160 °C asi 35 minút.
Tiež tekvicový koláč:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu