Pstruh po domácky

Autor receptu: skockostraka

Tento recept patrí k mojim obľúbeným jedlám a preto som sa ho rozhodol zverejniť a robíme ho asi tak raz za mesiac. Skúste, posúďte a sami uvidíte. :)))

1
porcia
50 minút
príprava
30 minút
na 190 °C

Postup

  1. Pripravíme si pstruha, očistíme, umyjeme a vypitváme.↓
  2. Dáme do hrnca a posolíme aby sa ryba odslizila. Potom znovu dôkladne umyjeme a posolíme. Ochutíme bazalkou, rozmarínom a inými koreniami. Nakoniec obalíme v múke.
  3. Nakoniec vyprazíme a podávame. Nesmie sa zabudnúť na olivový olej a citrón. Olivový olej totiž zvlhčuje rybu a citrón jej dodá čerstvú chuť. Nech sa ľúbi :))))))))))))