Pštrosie vajcia
Pavol Gustiňák
šéfkuchár penziónu Koliba v Dolnom Kubíne, 9. februára 2011
šéfkuchár penziónu Koliba v Dolnom Kubíne, 9. februára 2011
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Postup
-
1
V osolenej vode uvaríme 4 vajcia na tvrdo. Tri druhy mäsa zomelieme, pridáme soľ, mleté čierne korenie, na drobno nakrájanú cibuľu, dve vajcia, strúhanku, hladkú múku a mlieko, podľa potreby, všetko dôkladne premiešame.
- 2
Uvarené vajcia ošúpeme zabalíme do mletého mäsa, do tvaru vajca, potrieme rozšľahaným vajíčkom, dáme na pekáč potretý olejom.
- 3
Veľmi mierne podlejeme a pečieme v horúcej rúre, počas pečenia ešte potrieme rozšľahaným vajíčkom. Pred podávaním prekrojíme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu