Prsíčka na stredomorský spôsob

Marek Ptačina
šéfkuchár penziónu Rozálka v Pezinku, 14. augusta 2012
Prsíčka na stredomorský spôsob
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 porcie
1 ks
3 ks, väčšie
1 ks
3 PL




Postup

  1. 1

    Pripravíme zeleninu – cuketu nakrájame na kolieska, paradajky na osminky a cibuľu na kolieska. Pripravíme zmes z oleja, sezamových semiačok, bazalky, soli a čierneho korenia. Zeleninu zmiešame s touto zmesou. Mozzarellu nakrájame na plátky.

  2. 2

    Do každého kúska kuracieho mäsa urobíme kapsičku, ktorú naplníme plátkami mozzarelly. Na alobal uložíme naplnené kuracie mäso a pridáme zeleninu. Každý balíček zabalíme zvlášť a poriadne ho upevníme, keďže to všetko pustí chutnú šťavu pri pečení, aby zostala vnútri v alobale.

  3. 3

    Balíčky poukladáme na plech alebo do zapekacej misy a pečieme pri 180 stupňoch 20 minút. Podávame s kuskusom, ryžou alebo cestovinami.

Diskusia k receptu

kovacska15
tak toto vyzerá byť skvelý receptík... zajtra do toho idem :) už teraz sa teším :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia