Prsíčka na stredomorský spôsob
Marek Ptačina
šéfkuchár penziónu Rozálka v Pezinku, 14. augusta 2012
šéfkuchár penziónu Rozálka v Pezinku, 14. augusta 2012
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravíme zeleninu – cuketu nakrájame na kolieska, paradajky na osminky a cibuľu na kolieska. Pripravíme zmes z oleja, sezamových semiačok, bazalky, soli a čierneho korenia. Zeleninu zmiešame s touto zmesou. Mozzarellu nakrájame na plátky.
- 2
Do každého kúska kuracieho mäsa urobíme kapsičku, ktorú naplníme plátkami mozzarelly. Na alobal uložíme naplnené kuracie mäso a pridáme zeleninu. Každý balíček zabalíme zvlášť a poriadne ho upevníme, keďže to všetko pustí chutnú šťavu pri pečení, aby zostala vnútri v alobale.
- 3
Balíčky poukladáme na plech alebo do zapekacej misy a pečieme pri 180 stupňoch 20 minút. Podávame s kuskusom, ryžou alebo cestovinami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu