Foto: tejaja
Aj toasty sa dajú pripraviť netradične. V tomto prevedení sa hodia aj ako pohostenie pre návštevu.
1
porcia
porcia
20 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Toastové chlebíky opečieme nasucho z oboch strán. Potrieme ich prelisovaným cesnakom.
-
2
Medzitým dáme smažiť volské oká. Pred dopečením ich posypeme kurkumou a osolíme.
-
3
Volské oká položíme na opečené cesnakové toasty.
-
4
Posypeme ich nadrobno nasekanou cibuľou.
-
5
Navrch posypeme nadrobno nakrájanou uhorkou a ihneď podávame.
Čo je suché na volskom oku? Teda pokiaľ ho pripravíte správne, že žĺtok je polotekutý, nie ako betón. Skúste to najprv urobiť, ako to naučil kedysi pred rokmi jeden kuchár vo Francúzsku, a potom kritizujte.
Určite máte pravdu. Pečiem tousty aj obyčajné hrianky v elektrickom hriankovači a nikdy ich dodatočne nepotieram tukom. Ďakujem za milý komentár.
Ospravedlňujem sa, že až teraz pridám rady na volské oko, ale nemala som čas. Sorry :)))
Veď tu stále nie sú 😂
Ale sú. Práve preto som to tu napísala, že som to volské oko predtým vložila. Ale ako nový recept, asi ste si nevšimli. Takže hľadajte recept s názvom "Volské oko".