Prezidentské rezy

darina57 - fotkadarina57, 10. januára 2013
Prezidentské rezy
Foto: darina57

Suroviny

10 ks
200 g
4 PL
4 PL
200 g
2 PL
plnka:
1 dcl
100 g
300 g
200 g
kokosová náplň:
250 g
2 dcl alebo rum
200 g




Postup

  1. 1

    cesto:zltky vymiesame s cukrom, pridame vodu,a postupne pridavame orechy,muku s kakaom,a sneh..cesto rozdelime na dva plechy a upecieme...krem si urobime tak ,ze mlieko s cokoladou prevarime,dame vychladit..,maslo vyslahame s cukrom..a spojime s vymiesanou cokoladou..

  2. 2

    ..kokosovu napln si urobime tak ,ze vodu s cukrom 200 g krys.cukor.uvarime,a horucim sirupom zalejeme kokos,,pridame rum..

  3. 3

    na prvy plat natrieme polovicu kremu...,na nu kokosovu napln...,na kokosovu napln druhu polku kremu...a prilozime druhy plat cesta...ozdobime podla fantazie..ja som poliala cokoladou a este som pofrkala bielou cokoladou...je vyborny....doporucujem....

Diskusia k receptu

letisia
Pod názvom receptu je napísané "10 ročné dievča" ale v profile Darina57 je uvedené, že ide o 55 ročnú ženu. Zaúradoval nejaký škriatok? Recept je skutočne z MMB. Ty si dada.t z MMB?
dodo46
@darina57
Kopírovať diplomovky môžu beztrestne môžu len naši významní politici na vysokých pozíciách. Ty to radšej neskúšaj. Keď chceš pridať nejaký recept ktorý sa ti páči a nie je tvoj, daj sem radšej link - budeš to mať bez práce a výčitiek varechárov. Tu nikomu len tak ľahko neprejde privlastnený recept . Tu sa vie o všetkom. Kopírovať všetko aj s fotkami je neslušné. Keby si aspoň na začiatku uviedla že je to recept z "minibazáru" dalo by sa to prepáčiť.
letisia
@dodo46 nerob hneď uzávery. Možno nejde o privlastnený recept. Darina 57 môže byť tá istá osoba ako dada.t, ktorej patrí recept na MMB a teraz ho dala aj na Varechu. Veľa varecháčiek je registrovaných aj na MMB aj tu a dávajú recepty na obe stránky.
dodo46
bol by to problém uviesť , že je to z MMB ? Len som chránil autora :
dodo46
Aj tak sú nádherné !!! Nech už ich stvoril hocikto.
darina57
jajajajajajajaajj..nikdy nikomu nekopirujem recept..jasne ze som to ja..ja som tu nova ..no skoro nova..a nemala som tu ziadny recept..tak recepty co mam na mmb..budem postupne davat aj sem..a jasne ze mam 57 rokov neviem preco je to tam napisane..ze 10 rocna!!!!!ja som to tam nenapisala..tot vse na vysvetlenie..ja mam recepty este aj inde..a nedovolila by som si nieco odkopirovat..rada peciem !a budem tu davat len to!co ja sama upeciem..a ze peciem rada to vam garantujem..a aj torty...!pekny vecer!....
darina57
a este som si pridala v tom zhone dva roky...naviac..mam 55..
letisia
Tak vidíš @dodo46 nemusel si hneď tak ostro. Darinka teším sa na tvoje recepty.
dodo46
@darina57
Vítaj medzi nami. Prepáč že som bol taký ostrý , ale potuluje sa tu v poslednom čase dosť plagiátorov. Keď niekto recept upraví , vylepší, pridá niečo nové - je to v poriadku. No niektoré recepty sú bez hanby doslova okopírované a to už človeka nas.... Chcel by som ti poradiť, aby si nejakým spôsobom vysvetlila, že to je tvoj originál rcp., lebo môžu takéto nedorozumenia pokračovať.
darina57
nic sa nestalo..v pohode..ano je to moj recept..original..staci ked sa pozries..na mmb..mam tam vselico..a ze viem piect urcite mi to das za pravdu..a dakujem za mile privitanie..pekny den ..len este aby mi odkryli tie recepty..a opravili mi ten vek..idem si zmenit aj foto..a dam si tam moj vytvor..neboj dodo...tu tortu som piekla ja..
darina57
a pridam opet moj kolacik ..ktory som piekla ja ..ale recept mam opet od jednej sikulky...
dodo46
@darina57
Páči sa mi tvoja veta : stačí , keď sa pozrieš na mmb /varenie.sk, toprecepty.sk, obľúbenérecepty.sk, nanicmama.sk, mäsovýlabužnik.sk,kucharky cas.sk, najpecenie.sk /a ďaľších 8O stránok o varení a hneď viem , že to je tvoj recept. Ale kuchárka si šikovná a určite potešíš osadenstvo varechy. Prajem ti príjemný deň.
janaa
@darina57 - kolegyňa vám včera písala mail, skontrolujte si prosím poštu a odpíšte nám, ďakujeme :)
darina57
Dodo46..dakujem a som rada ze sme sa dohodli..a veris mi..pekny den..a este ma nauc ako to mam urobit aby som mala aj ja to meno hnedym ked chcem niekomu odpisat?!
dodo46
@ darina57
darinka , pred meno musíš dať @ a meno malým písmom


siskam
@darina 57 tento recept som už pozerala aj na mmb. Už vtedy sa mi páčil a páči sa mi aj teraz.
siskam
No vidíš Darinka, teraz som urobila chybu . Dala som medzeru medzi meno a 57. Preto mi tú 57 nevysvietilo na hnedo. To asi z toho vzrúša z tých komentov. Ale je tu veselo, nie?
dodo46
@darina57
Prúser. Babka mi nakázala ísť k očnému. Ja som ti pochválil tvoju tetovačku a nakoniec to nieje tvoj sval , ale že vraj nejaká srandovná torta. Tak to beriem späť.
dodo46
@darina 57
Jasné že zo žartu. Vieš, niekedy je tu veľká nuda /ukladám, zapíšem,
vyskúšam / a nemá to šmrnc. Trocha to tu chce oživiť. Dúfam , že sa nehneváš, ale ten zadok máš super vydarený.
darina57
@dodo46 no predsa plnkou..ale uz ani neviem akou..preco sa pytas?
ale asi je tam parizska..plnka..a ozivit tak ja neviem ..ale asi mas pravdu..humoru neni nikdy dost..
dodo46
@darina57
Som rád , že to berieš s humorom. Čakal som , že to len vybodkuješ, lebo pípať sa tu nedá. Prajem ti príjemný zbytok večera a a veľa fantázie pri tvojich výtvoroch. Robíš nádherné veci.
orchidea
Poznám tieto rezy a už som ich aj skúšala robiť, bolo to veľmi dávno. Mala som však problém na čokoládový krém natrieť kokosový...bol dosť hustý a nedal sa roztrieť...musím porovnať tvoj recept a ten čo mám ja, možno tvoja kokosová plnka je vlažnejšia....ináč výborné rezy sú to.
ebaka
Tento zákusok som jedla pred 20-mi rokmi.Priniesol ho nový kolega ako prískočné,alkohol bol zakázaný,tak nám ostali len sladkosti.Piekla ho jeho žena a tak sme pýtali recept.Robila som ho len raz,ale dopadla som ako píše @orchidea.Preto ma potešil Tvoj recept,je zrozumiteľný.Manžel mojej dcéry je,, kokosový",tak mu urobím radosť...:-))
naninka1
Sú to výborné rezy, robila som len raz- vydarili sa mi, ale premenovala som ich na KILLER, preto že obsahujú 600 g cukru a v mojom 20 ročnom recepte možno aj viac.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia