Prekvapenie v alobale

ruby78 - fotkaruby78, 31. mája 2013
Prekvapenie v alobale
Foto: ruby78

Tento recept mám od mojej kamarátky susedky, trošku náročnejši na pripravu ale oplati sa:)

9
porcií
30 minút
príprava
90 minút
na 180 °C

Suroviny

9 plátkov
9 plátkov
3 ks
3-4 ks




Postup

  1. 1

    Mäso umyjeme, osušime, nakrájame na rezne,vyklepeme, osolime, okorenime čiernym korenim a rascou. Zemiaky očistime, nakrájame na kolieska, papriku na menšie kusky, paradjaky na kolieska.

  2. 2

    Nachystáme si 9 kusov asi tak 30cm alobaly, najprv dáme na alobal zemiaky ktoré okoreníme korenim na zemiaky, na to mäsko položime, potom pariku, paradajky /kludne môžete použiť aj lečo/ a nakoniec prikrijeme slaninkou. Alobal dobre zatvorime a naukladáme na plech..mne sa tam zmestilo 9 kusov presne, podlejeme dno vodou a dáme piecť asi na hodinku, hodinku aj pol. Ked je mäso mäkké, rozoberieme alobaly a necháme trošku zapiecť aby chitilo peknu farbu.

    Prekvapenie v alobale - obrázok 2

Diskusia k receptu

luss44
podobné robievam, len to všetko naukladám striedavo na seba do pekáča, prikryjem a tak upečiem, všetky chute sa prepoja, je to veľká dobrota, nabudúce pre zmenu urobím podľa Teba
rolfynka
aj ja to robievam je to vynikajuce uz som na to aj zabudla diky
kimlo
Vyborna papena, robievam tak isto, a potom k tomu kopec tatarky...ze pozdravujem kamaratku susedku... :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia