Prekladaná krkovička fotorecept

diabambulka - fotkadiabambulka, 29. apríla 2012

Jednoduchá a úžasná :-)

6
porcií
50 minút
na 180 °C

Suroviny

700 g
100 g
2 ks
1 ks
1 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Krkovičku nakrájame, osolíme, okoreníme, posypeme Gyros korením z každej strany. Z jednej strany plátok krkovičky natrieme horčicou,

    Prekladaná krkovička (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    priložíme plátok slaniny a 2-3 kolieska očistenej cibule. Takto pripravené plátky krkovičky poukladáme na seba na vymastený plech. Vložíme na chvíľku do vyhriatej rúry a necháme pripiecť. Podlejeme vývarom, prikryjeme alobalom, alebo ďalším plechom a dusíme do mäkka 40 minút. Potom mäsko odokryjeme a necháme dopiecť z vrchu do chrumkava.

    Prekladaná krkovička (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Omáčka: Výpek z mäska zlejeme do hrnca, pridáme 1 PL tmavej zápražky, rozmiešame a na koniec pridáme 1 strúčik prelisovaného cesnaku. Necháme prejsť varom a môžeme podávať. Omáčku netreba extra dochucovať, pretože výpek z mäska tomu dodá fantastickú chuť.

    Prekladaná krkovička (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Dobrú chuť :-)

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Oóóóch!!! Tak navečer na FB!! Není ti hanba!!??? :-)))) Nááádhera!!!:-))
Robím podobne ale z karé(mám v receptoch) ale určite vyskúšam aj tvoj recept. Vyzerá veľmi žravo :) Mám v KK.