Prekladaná krkovička (fotorecept)
	        Autor receptu: diabambulka
	         
	        
	        Jednoduchá a úžasná :-)
| 		  
				  	  
				  	6 porcií  | 
				  	  
				  	50 minút  na 180 °C  | 
Postup
- Krkovičku nakrájame, osolíme, okoreníme, posypeme Gyros korením z každej strany. Z jednej  strany plátok krkovičky natrieme horčicou, 
 - priložíme plátok slaniny a 2-3 kolieska očistenej cibule. Takto pripravené plátky krkovičky poukladáme  na seba na vymastený plech. Vložíme na chvíľku do vyhriatej rúry a necháme pripiecť. Podlejeme vývarom, prikryjeme alobalom, alebo ďalším plechom a dusíme do mäkka 40 minút. Potom mäsko odokryjeme a necháme dopiecť z vrchu do chrumkava. 
 - Omáčka: 
Výpek z mäska zlejeme do hrnca, pridáme 1 PL tmavej zápražky, rozmiešame a na koniec pridáme 1 strúčik prelisovaného cesnaku. Necháme prejsť varom a môžeme podávať. Omáčku netreba extra dochucovať, pretože výpek z mäska tomu dodá fantastickú chuť. 
 - Dobrú chuť :-)