Pórové rizoto

kiera - fotkakiera, 24. februára 2012
Pórové rizoto
Foto: kiera

Tento recept je velmi zaujímavý, jednoduchý a chutný.Je to take dietne rizoto by som povedala

Suroviny

  (väčší)
12 dkg
 čerstvé




Postup

  1. 1

    Pór nakrájame na tenké kolieska a opražíme na oleji .Pridame suchú ryžu a popražime tak aby ryža bola opečená do skolovita osolíme okoreníme ,zalejeme vodou a nechame varit v otvorenom hrnci. Nakoniec sa pridá hrášok alebo hríbiky

Diskusia k receptu

marcy
pór milujem :) ľahké jedlo,ktoré nemá chybu
slavicek
super rizoto,ja pridávam ešte kukuricu,kari korenie a kocku bujonu a namiesto soli vegetu
cinkla
Krasny recept, Taky jednoduchy a taky skvostny. Tesim sa nan.
agora
robila som, veľmi chutné a pridala som si trochu kurkumy..
martakv
@kailinne nemusíš pridávať nič. Ryža s pórom je super, len ja robím tak, že pór pripravím zvlášť. Popražím, najlepšie na masle (ale môže byť aj olej), skoro do mäkka. Ryžu pripravím klasicky (každý podľa vlastného receptu) a pred dovarením ryže vmiešam hotový opražený pór. Vyskúšaj - je tom veeeeeeeľmi dobré.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia