Jedlo som vymyslel, keď som ja, milovník mäsa, mal nachovať vegetariánov.
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
45 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Fazuľu uvarím v slanej vode do mäkka, scedím a roztlačím vidličkou na kašu. Oddelím hlávky pekných väčších šampiňónov od koreňov, korene nadrobno pokrájam a podusím na oleji na nadrobno pokrájanej cibuľke. Syr postrúham.
- 2
Z roztlačenej fazule, podusených koreňov, postrúhaného syra a smotany do hladka vymiešam plnku, ktorou naplním kopcom hlávky šampiňónov. Pokladiem ich na pekáč na alobal a vložím do rozpálenej rúry.
- 3
Pri teplote 180 stupňov pečiem cca 45 min. Podávam so zemiakovým pyré a s kompótom, najradšej mám čučoriedkový.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu