Foto: slawek
Rýchle a zároveň veľmi chutné jedlo. Deti ho miluju a dospelým chutí tiež.
8
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Z múky, mlieka, vody, oleja a soli si pripravíme palacinkové cesto.
-
2
Hodinu ho necháme odpočívať na chladnom mieste.
-
3
Na horúcej panvici si pripravíme klasické palacinky.
-
4
Panvicu podľa potreby potierame niekoľkými kvapkami oleja.
-
5
Párky uvaríme a po dĺžke prekrojíme na polovice.
-
6
Na každú palacinku položíme polovicu párku, pridáme kúsok syra a kečup. Naplnené palacinky zavinieme a poukladáme na plech.
-
7
Na plechu ich posypeme syrom, ozdobíme kečupom a v rúre dozlatova zapečieme.
-
8
Tieto palacinky sa dajú pripraviť aj nasladko, napríklad naplnené džemom.
Ale inac - pekny recept. Nieco pre mojho potomka - nie je po mne zeleninovy ale mesovy, musim skusit.
@monnikka - tie vegarky sa Vam nerozpadnu? Mam totiz velmi zle skusenosti so sojovym salamom - pri miernej tepelnej uprave sa mi rozmrvil na kasu.