Plnené conchiglioni s tekvicou

Autor receptu: redakcia

1
porcia
15 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Cestoviny uvaríme v osolenej vode. Po scedení ich pokvapkáme olejom a odložíme na teplé miesto. Očistenú a pokrájanú cibuľu urestujeme na oleji spolu s nadrobno pokrájanými kúskami kuracích pŕs. Posolíme, okoreníme, ochutíme grilovacím korením, pridáme prelisovaný cesnak a postrúhanú tekvicu.
  2. Premiešame a podusíme domäkka. Potom do zmesi pridáme polovicu nastrúhaného syra, nasekanú bazalku a spolu premiešame. Udusenú zmes naplníme do uvarených conchiglioni, ktoré uložíme do vymastenej zapekacej misy.
  3. Kyslú smotanu zmiešame s vajcom a syrom, omáčkou polejeme naplnené cestoviny a dáme zapiecť do vyhriatej rúry.