Plnené conchiglioni s tekvicou
Autor receptu: redakcia
1 porcia |
15 minút príprava |
30 minút tepelná úprava |
Postup- Cestoviny uvaríme v osolenej vode. Po scedení ich pokvapkáme olejom a odložíme na teplé miesto. Očistenú
a pokrájanú cibuľu urestujeme na oleji spolu s nadrobno pokrájanými kúskami kuracích pŕs. Posolíme, okoreníme, ochutíme grilovacím korením, pridáme prelisovaný cesnak a postrúhanú tekvicu.
- Premiešame a podusíme domäkka. Potom do zmesi pridáme polovicu nastrúhaného syra, nasekanú bazalku a spolu premiešame. Udusenú zmes naplníme do uvarených conchiglioni, ktoré uložíme do vymastenej zapekacej misy.
- Kyslú smotanu zmiešame s vajcom a syrom, omáčkou polejeme naplnené cestoviny a dáme zapiecť do vyhriatej rúry.
|