Suroviny
4 ks |
|
|
|
|
|
1 PL |
|
|
|
|
|
1/2 šálky |
|
2 PL |
|
3 PL |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Plnku pripravíme tak, že všetky prísady zmiešame (stúhanka, strúhaný zeler, maslo, mlieko, soľ, mleté čierne korenie).
- 2
Potom ňou naplníme kotlety, ktoré sme na plocho rozrezali až ku kosti, osolili, zľahka naklepali a poprášili múkou. Musíme ich spojiť špáradlom, aby nám plnka nevytiekla.
- 3
Takto pripravené ich môžeme na masle opiecť. Potom ich mierne podlejeme a v stredne teplej rúre ich dopečieme. Podávame ich s rozštvrtenými a na masle podusenými jablkami.
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
Diskusia k receptu