Plnené bravčové kotlety s jablkami

redakcia - fotkaredakcia, 3. júla 2009

Suroviny

4 ks
1 PL
1/2 šálky
2 PL
3 PL




Postup

  1. 1

    Plnku pripravíme tak, že všetky prísady zmiešame (stúhanka, strúhaný zeler, maslo, mlieko, soľ, mleté čierne korenie).

  2. 2

    Potom ňou naplníme kotlety, ktoré sme na plocho rozrezali až ku kosti, osolili, zľahka naklepali a poprášili múkou. Musíme ich spojiť špáradlom, aby nám plnka nevytiekla.

  3. 3

    Takto pripravené ich môžeme na masle opiecť. Potom ich mierne podlejeme a v stredne teplej rúre ich dopečieme. Podávame ich s rozštvrtenými a na masle podusenými jablkami.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia