Pikantný hovädzí stroganov s fazuľou
Zdenka Mlynarčíková
šéfkuchárka hotela Amália v Novej Lesnej, 20. marca 2011
šéfkuchárka hotela Amália v Novej Lesnej, 20. marca 2011
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Postup
-
1
Na oleji orestujeme cibuľu, pridáme mäso nakrájané na kocky, zeleninu, predvarenú veľkú červenú fazuľu a paradajkový pretlak. Spolu popražíme, pridáme papriku, čierne korenie, soľ a gulášové korenie podľa chuti.
- 2
Podlejeme vodou alebo vopred pripraveným vývarom. Spolu varíme, kým mäso nezmäkne. Pred dokončením pridáme zmes sušených alebo mrazených húb.
- 3
Krátko povaríme a pridáme brusnice. Nakoniec dochutíme pretlačeným cesnakom a feferónkou. Podávame s chlebom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
keby to sem postla nejaká mladá mamička na materske, ktorá sa učí variť, dalo by sa to nekomentovať. ale šéfkuchárka.. ?