Pikantné kuracie stehienka

Marek Švaro
šéfkuchár hotela Alexander**** v Bardejovských Kúpeľoch, 1. januára 2019 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Pikantné kuracie stehienkaFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
8
porcií
45 min
príprava

Suroviny

8 ks spodné
Marináda:
20 g
15 g
25 g
3 g
15 g
30 g (sambal manis)
130 g
6 g
15 g
Omáčka:
50 g
15 g
50 g
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Suroviny na marinádu zmiešame.

  2. 2

    Kuracie stehienka pod kĺbikom dookola narežeme a kožu s mäsom stlačíme dole do tvaru guľky. Kosť očistíme. Stehienka potrieme marinádou a necháme minimálne hodinu marinovať.

  3. 3

    Potom ich na grile pečieme pri teplote 160 °C domäkka. Suroviny na omáčku zmiešame a podávame spolu so stehienkami.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist