Foto: pumaamravec
Vynikajúce rýchlo spravené jedlo s prekvapivou pikantnou chuťou. Zasýti, ale necítite sa ťažko :)
2
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cestoviny uvaríme all dente. Cesnak, zázvor a jarnú cibuľku nakrájame najemno. Nakrájame si aj rajčinky a papriku.
- 2
Na olivovom oleji si osmahneme cesnak, chilli a zázvor. Ku koncu pridáme jarnú cibuľku. Prilejeme javorový sirup a sójovú omáčku. Chvílu povaríme.
- 3
Pridáme rajčinky a papriku nech sa prehrejú už na zhasnutom sporáku. Pridáme sezamový olej, citrónovú šťavu, soľ a korenie. nakoniec vmiešame špenát a podávame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu