Foto: oco
Pripraviť chutné bravčové rebrá to je taká srdcovka ako navariť guláš.Každý to vie každý to robí trochu ináč.Na obed som rebrá so piekol takto Zobraziť celý popisPripraviť chutné bravčové rebrá to je taká srdcovka ako navariť guláš.Každý to vie každý to robí trochu ináč.Na obed som rebrá so piekol takto .Sú dobré aj pre priateľov s chlebom namáčaným vo výpeku.
porcie
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Pripravíme si marinádu na potieranie rebierok z uvedených surovín.
-
2
Mäso naporcujeme rozrezaním medzi rebrami.
-
3
Osolíme ,okoreníme a opaprikujeme,dáme do zapekacej misy,pridáme očistenú celú cibuľu,podlejeme trochou vody,zakryjeme alobalom a dáme piecť do vyhriatej rúry
-
4
Po 20 minutách odstránime alobal a rebrá potrieme marinádou.
-
5
Po ďalších 20 minutách rebrá otočíme ,potrieme marinádou a pečieme do mäkka.Potom rebra vyberieme,omáčku zahustíme múkou dochutíme,vrátime mäso späť a prehrejeme.Podávame s varenými zemiakmi a uhorkovým šalátom.
Diskusia k receptu