Pikantné bravčové rebierka

oco - fotkaoco, 24. júna 2011
Pikantné bravčové rebierka
Foto: oco

Pripraviť chutné bravčové rebrá to je taká srdcovka ako navariť guláš.Každý to vie každý to robí trochu ináč.Na obed som rebrá so piekol takto Zobraziť celý popisPripraviť chutné bravčové rebrá to je taká srdcovka ako navariť guláš.Každý to vie každý to robí trochu ináč.Na obed som rebrá so piekol takto .Sú dobré aj pre priateľov s chlebom namáčaným vo výpeku.

4
porcie
20 minút
príprava
60 minút
na 180 °C

Suroviny

1 kg
1 ks
Marináda:
1 PL
2 PL
1 KL
1 KL
2 pl




Postup

  1. 1

    Pripravíme si marinádu na potieranie rebierok z uvedených surovín.

    Pikantné bravčové rebierka - obrázok 1
  2. 2

    Mäso naporcujeme rozrezaním medzi rebrami.

    Pikantné bravčové rebierka - obrázok 2
  3. 3

    Osolíme ,okoreníme a opaprikujeme,dáme do zapekacej misy,pridáme očistenú celú cibuľu,podlejeme trochou vody,zakryjeme alobalom a dáme piecť do vyhriatej rúry

    Pikantné bravčové rebierka - obrázok 3
  4. 4

    Po 20 minutách odstránime alobal a rebrá potrieme marinádou.

    Pikantné bravčové rebierka - obrázok 4
  5. 5

    Po ďalších 20 minutách rebrá otočíme ,potrieme marinádou a pečieme do mäkka.Potom rebra vyberieme,omáčku zahustíme múkou dochutíme,vrátime mäso späť a prehrejeme.Podávame s varenými zemiakmi a uhorkovým šalátom.

    Pikantné bravčové rebierka - obrázok 5

Diskusia k receptu

sovka62
Výpek s chlebom (aj z obyčajného pečeného mäsa, alebo kurčaťa) to je moje. Tak sa toho najem, že mäso môže zožrať pes, keď je výpek mäso mať nemusím.
wewe
@oco máte k týmto rebierkam aj nejaký špeciálny recept na omáčku? :) zaujal ma recept :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia