Pikantné bravčové rebierka
	        Autor receptu: oco
	         
	        
	        Pripraviť chutné bravčové rebrá to je taká srdcovka ako navariť guláš.Každý to vie každý to robí trochu ináč.Na obed som rebrá so piekol takto .Sú dobré aj pre priateľov s chlebom namáčaným vo výpeku.
| 		  
				  	  
				  	4 porcie  | 
				  	  
				  	20 minút príprava  | 
				  	  
				  	60 minút  na 180 °C  | 
Postup
- Pripravíme si marinádu na potieranie rebierok z uvedených surovín.
 - Mäso naporcujeme rozrezaním medzi rebrami.
 - Osolíme ,okoreníme a opaprikujeme,dáme do zapekacej misy,pridáme očistenú celú cibuľu,podlejeme trochou vody,zakryjeme alobalom a dáme piecť do vyhriatej rúry
 - Po 20 minutách odstránime alobal a rebrá potrieme marinádou.
 - Po ďalších 20 minutách rebrá otočíme ,potrieme marinádou a pečieme do mäkka.Potom rebra vyberieme,omáčku zahustíme múkou dochutíme,vrátime mäso späť a prehrejeme.Podávame s varenými zemiakmi a uhorkovým šalátom.