Pikantná papriková nátierka
Postup
-
1
Očistenú papriku, cibuľu a feferónky pomelieme na mäsovom mlynčeku, na malých dierkach. Feferónky aj s jadierkami. Do pomletej zmesi pridáme ostatné prísady a všetko spolu varíme v hrnci 1 hodinu.
- 2
Keď je zmes uvarená, naplníme ju do fľaštičiek, uzatvoríme a sterilizujeme 10 minút.
- 3
Ak neznášate pálivé jedlá, feferónky jednoducho vynechajte alebo dajte menšie množstvo. Ja robím rôzne varianty. Bez feferóniek, s 20 feferónkami, s 10 feferónkami, aby si každý v rodine prišiel na svoje.
Tiež papriková nátierka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu