Pikantná kapustnica

redakcia - fotkaredakcia, 18. decembra 2009
30 minút
príprava
120-180 minút
tepelná úprava

Suroviny

500-750 g
1 ks
2 ks
400 g
30 g
3 PL
150 g
40 g
30 g
2 strúčiky




Postup

  1. 1

    Do hrnca dáme variť kapustu s nálevom, podľa potreby prilejeme vodu, pridáme posekanú cibuľu, bobkový list, umyté, na malé kúsky pokrájané mäso a vopred namočené huby.

  2. 2

    Keď sú mäso a huby mäkké, pridáme rajčiakový pretlak, umytú klobásu a dobre prevarenú zápražku pripravenú z pokrájanej slaniny, múky a vody.

  3. 3

    Spolu ešte prevaríme a dochutíme soľou, mletým čiernym korením a rozotreným cesnakom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia