Foto: afataga
A tu je to druhé. Viem, že aj špargľa je zelenina, ale nevedela som, ako to nazvať.
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
40 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Vo woku som na masti trochu podusila mrkvu, pridala som cuketu, soľ a ostané korenie a bylinky, chvilu som restovala, aby zelenina zostala polosurová. Medzi tým som dala variť penne.
-
2
Pridala som očistenú a pokrájanú špargľu a restovala som ešte asi minútu
-
3
Do pekáča som dala uvarené penne, zeleninu, namrvenú fetu, pomiešala som, zaliala smotanou a dala piecť na 200° asi na 40 min.
-
4
Naložiť a jesť
-
5
A ku káve kysnuté záviny - makový s hrozienkami a jablkovo-orechový s brusnicami
@marianne tak si ich vymenime :-) to nie je meno mrkvy, ale sposob nakrajania, take tenucke sliziky, take meno mozes dat napr. aj zemiakom :-)
Ale ináč takéto ženské jedlá sú tiež potrebné na vareche.
dnes som to odcinila :-)
vaši chlapi majú pravdu .Kosti treba obaliť mäsom nie cestom. Keď ich nebudete poriadne kŕmiť dostanú bulimitózu, rapídne schudnú a budú hrkotať ,ako ukrajinské bicykle. A to predsa nechcete . :-)))