Pečený králik
Foto: moznodobremoznozle
Pre mňa vynikajúci recept na králika.
30 minút
príprava
príprava
120 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Tohto fesaka som si krasne rozporcoval a trup nechal do polievky. Cize dva v jednom a obed hotovy :)
-
2
Rozporcujeme králika na casti. Podľa chuti osolíme u nas sa soli menej. Cize každý podľa seba :). Ocistene a nakrájané zemiaky spolu s cherry paradajkami pridáme ku králikovi. Nakrajame slaninku na kocky a cesnak na platky a dame do rajnice. Pridame tymian a vňať. Niečo si necháme na dozdobenie a podlejeme. Rajnicu prikryjeme alobalom a dame piect na 200 °C cca na 1,5 hodiny a nakoniec odokryjeme a ešte dopekame zhruba pol hodku.
- 3
Hotovo !!! DOBRU CHUT
Tiež pečený králik:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
Diskusia k receptu