Pečený králik

moznodobremoznozle - fotkaMoznodobremoznozle, Bratislava, 11. marca 2018 20:01
Ďalšie recepty »

Pre mňa vynikajúci recept na králika.

30 min
príprava
120 min
na 200 °C

Suroviny

1 celý
6-7 ks stredné
6-7 ks
podľa chuti
hrsť
hrsť
na podliatie
3-4 strúčiky
Tip:
Kúpte si 1. knihu s receptami z Varecha.sk

Postup prípravy

  1. 1

    Tohto fesaka som si krasne rozporcoval a trup nechal do polievky. Cize dva v jednom a obed hotovy :)

    Pečený králik - obrázok 1
  2. 2

    Rozporcujeme králika na casti. Podľa chuti osolíme u nas sa soli menej. Cize každý podľa seba :). Ocistene a nakrájané zemiaky spolu s cherry paradajkami pridáme ku králikovi. Nakrajame slaninku na kocky a cesnak na platky a dame do rajnice. Pridame tymian a vňať. Niečo si necháme na dozdobenie a podlejeme. Rajnicu prikryjeme alobalom a dame piect na 200 °C cca na 1,5 hodiny a nakoniec odokryjeme a ešte dopekame zhruba pol hodku.

  3. 3

    Hotovo !!! DOBRU CHUT

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist