Pečený králik

Pečený králik

Autor receptu: moznodobremoznozle

Pre mňa vynikajúci recept na králika.

30 minút
príprava
120 minút
na 200 °C

Suroviny

Postup

  1. Tohto fesaka som si krasne rozporcoval a trup nechal do polievky. Cize dva v jednom a obed hotovy :)
  2. Rozporcujeme králika na casti. Podľa chuti osolíme u nas sa soli menej. Cize každý podľa seba :). Ocistene a nakrájané zemiaky spolu s cherry paradajkami pridáme ku králikovi. Nakrajame slaninku na kocky a cesnak na platky a dame do rajnice. Pridame tymian a vňať. Niečo si necháme na dozdobenie a podlejeme. Rajnicu prikryjeme alobalom a dame piect na 200 °C cca na 1,5 hodiny a nakoniec odokryjeme a ešte dopekame zhruba pol hodku.
  3. Hotovo !!! DOBRU CHUT