Foto: bendix
na červenom víne s medom...
90 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Bôčik nakrájame na kocky cca 2x2 cm a opečieme na panvici.
- 2
Poukladáme na plech, pridáme trošku mletej papriky, prekladáme cibuľou a strúčikmi cesnaku. Cesnak nechávam v šupke aby nezhorel. Podlejeme marinádou z červeného vína, medu, tymianu, chilli papričiek, troškou vody a soli.
- 3
Prikryjeme alobalom a pomaly pečieme cca 1,5 hod. Ja som ho pred koncom ešte na chvíľu zapiekol pod grilom. Podávame s tmavým chlebom (pôvodne mal byť biely no trošku musíme dbať aj na zdravú výživu). A už len dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu