Pečená cibuľa s hubovo–mäsovou plnkou

Mária Lukacková
šéfkuchárka hotela Sorea v Ľubovnianskych Kúpeľoch, 20. októbra 2010
Pečená cibuľa s hubovo–mäsovou plnkou
Foto: Pravda - Ivan Majerský

Suroviny

8 ks, väčších
1 lyžica
1 lyžica
  a soľ
Plnka:
1 lyžica
400 g pomleté
100 g, čerstvé
2 strúčiky
2 ks




Postup

  1. 1

    Očistené cibule krátko povaríme v osolenej a osladenej vode, vyberieme, vršky odkrojíme a vnútro opatrne vydlabeme.

  2. 2

    Potom ich naplníme plnkou, vložíme do vymastenej misy, podlejeme mäsovým vývarom, vložíme do vyhriatej rúry a upečieme do mäkka.

Diskusia k receptu

coldbery
cibuľa v našej domácnosti má popredné miesto...pre mňa je to príma receptík...a igredencie..no sama fajnotka....:-)))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia