Pečená cibuľa s hubovo–mäsovou plnkou
Mária Lukacková
šéfkuchárka hotela Sorea v Ľubovnianskych Kúpeľoch, 20. októbra 2010
šéfkuchárka hotela Sorea v Ľubovnianskych Kúpeľoch, 20. októbra 2010
Foto: Pravda - Ivan Majerský
Suroviny
8 ks, väčších |
|
1 lyžica |
|
1 lyžica |
|
a soľ |
|
Plnka: | |
1 lyžica |
|
400 g pomleté |
|
100 g, čerstvé |
|
2 strúčiky |
|
|
|
|
|
2 ks |
|
|
Postup
-
1
Očistené cibule krátko povaríme v osolenej a osladenej vode, vyberieme, vršky odkrojíme a vnútro opatrne vydlabeme.
- 2
Potom ich naplníme plnkou, vložíme do vymastenej misy, podlejeme mäsovým vývarom, vložíme do vyhriatej rúry a upečieme do mäkka.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu