Foto: diabambulka
Výborná klasika.... Je tisíc spôsobov a určite každý ju robí po svojom. Toto je ten náš receptík:-)
6
porcií
porcií
45-50 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
|
|
1.5-2 PL |
|
5 ks |
|
5 ks |
|
3 ks |
|
5 ks |
|
1 ks |
|
1 a 1/2 PL |
|
1 PL, alebo šťava z citróna |
|
|
|
|
|
|
|
čerstvá alebo sušená |
|
500 g |
|
|
|
strúhaný |
|
Postup
-
1
Z oleja a hladkej múky si pripravíme zásmažku, zalejeme vodou. Pridáme cibuľu, celé nové a celé čierne korenie, klinčeky, bobkový list a varíme minimálne 30 minút. Vyberieme koreniny a pridáme pasírované paradajky, osolíme a zavaríme tarhoňu. Keď je tarhoňa uvarená, polievku okyslíme octom, alebo citrónovou šťavou, pridáme kryštálový cukor, mleté čierne korenie podľa chuti, mletú škoricu a bazalku. Prevaríme a podávame so strúhaným syrom.
- 2
Dobrú chuť:-)))
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
som rada že ti chutí :-D
referaty.atlas.sk/prakticke-pomocky/maturitne-otazky/5625...