Palacinky s čokoládou

redakcia - fotkaredakcia, 1. októbra 2009
Palacinky s čokoládou
10
porcií
30 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

6 ks
10 g
750 ml
375 g
375 g
2 dl
2 dl
800 g
1/2 g
50 g
50 g




Postup

  1. 1

    Rozšľahané vajcia zmiešame s mliekom, soľou a postupne zamiešame jednotlivé druhy múky a trochu cukru.

  2. 2

    Z hotového cesta na tukom vymastených panviciach pečieme dozlata palacinky z obidvoch strán.

  3. 3

    Čokoládu (na varenie) rozpustíme so smotanou, do takto rozpustenej čokolády vmiešame na jemno nakrájanú mäta. Takto pripravenou zmesou polievame palacinky a posypeme ich mandľovými lupienkami.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia