Cestoviny s ricottou
Cestoviny s ricottou

Ostré cestoviny s ricottou

mackaa - fotkamackaa, 9. februára 2020
Ostré cestoviny s ricottou
Foto: mackaa

Blesková večera, vďaka ktorej Vám po práci ostane viac času pre seba alebo svojich blízkych. Chutia naozaj skvele.

10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

100 g
2-3 ks
2 strúčiky
300 g
1 zväzok
400 g cestoviny

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Anglickú slaninu nakrájame na menšie tenšie kúsky, chilli papričky na plátky a cesnak nadrobno. V panvici na rozpálenom oleji opekáme slaninku a papričky...

  2. 2

    Keď je slanina zlatistá, šupneme k nej nakrájaný cesnak a chvíľu spolu miešame približne pol minúty. Potom panvicu stiahneme z plameňa a vmiešame ricottu. Osolíme a na chvíľu vrátime na oheň, aby sa ricotta prehriala. Vypneme sporák a vmiešame čerstvé lístky bazalky.

  3. 3

    Cestoviny uvaríme podľa návodu vo vriacej osolenej vode. Následne ich precedené premiešame s omáčkou a podávame posypané parmezánom. Nakoniec môžeme ozdobiť bazalkou. Hotovo, rýchla večera je na svete :)

Diskusia k receptu


Jeden komentár