Ostré cestoviny s ricottou
Foto: mackaa
Blesková večera, vďaka ktorej Vám po práci ostane viac času pre seba alebo svojich blízkych. Chutia naozaj skvele.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Anglickú slaninu nakrájame na menšie tenšie kúsky, chilli papričky na plátky a cesnak nadrobno. V panvici na rozpálenom oleji opekáme slaninku a papričky...
- 2
Keď je slanina zlatistá, šupneme k nej nakrájaný cesnak a chvíľu spolu miešame približne pol minúty. Potom panvicu stiahneme z plameňa a vmiešame ricottu. Osolíme a na chvíľu vrátime na oheň, aby sa ricotta prehriala. Vypneme sporák a vmiešame čerstvé lístky bazalky.
- 3
Cestoviny uvaríme podľa návodu vo vriacej osolenej vode. Následne ich precedené premiešame s omáčkou a podávame posypané parmezánom. Nakoniec môžeme ozdobiť bazalkou. Hotovo, rýchla večera je na svete :)
Tiež s ricottou:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu