Osso buco

feva - fotkafeva, 10. októbra 2014
4
porcie
20 minút
príprava
2 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks
2 ks nasekaná
50 g
3 dl
podľa potreby
 na obaľovanie




Postup

  1. 1

    Maso si osolime okorenime zlahka obalime v hladkej muke . Nasledne si na panvici rozpustime maslo a maso zlahka orestujeme .Pridame nakrajanu cibulu premiesame zalejeme vinomm a pockame kym sa odpari .Potom podlejeme maso vyvarom osolime a nechame dusit do mäkka .Nakoniec pridame zmes citronovej kory cesnaku a petrzlenovej vnate .Podavame s rizotom alebo zemiakovou kasou dobru chut

Diskusia k receptu

zolik
Osso buco znamena v doslovnom preklade "kosti s dierou" a pripravuje sa z mäsa telacieho.
bozulka
Osso- buco som @pozerala včera na paprike a tvoj recept @pusta , bol veľmi blízko.Len kde zohnať také pekné teľacie s morkom keď nemám mäsiara?A za druhé je to veľmi dlhá príprava keď chceš aby to bolo mňamkové a to si už musím nechať zajsť chuť...:-(
pusta1
@bozulka , prepáč, nevšimla som si tvoj komentík, až teraz.
osso buco dostať kúpiť v metre.
dúfam, že som pomohla.
Pekné sviatky ti prajem.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia