Opekané čínske rezance alebo špagety so zeleninou

lenkagalbi - fotkalenkagalbi, 19. februára 2013

lacné, rýchle a chutné jedlo

6-8
porcií
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 alebo čínske rezance
3  ks
1  ks
1
trochu




Postup

  1. 1

    Uvaríme si sójové rezance alebo kocky a necháme vychladnúť. Uvaríme špagety alebo čínske rezance a dáme odkvapkať.

  2. 2

    Do hrnca nakrájame čínsku kapustu, nastrúhame mrkvu a pridáme kukuricu. Trochu podlejeme vodou a dáme variť. Pridáme aj uvarené sojové rezance. ( sójové rezance sú dobrovoľné, prvýkrát som ich nedávala ale nič na tom neskazia :) Osolíme, okoreníme a keď mrkva pustí šťavu tak prebytočnú vodu vylejeme. Necháme poriadne zmäknúť a dáme do zmesi syr z črievka. ten sa pekne spojí so zmesou. Odstavíme.

  3. 3

    Rezance alebo špagety trochu opražíme na oleji, dáme na tanier spolu s uvarenou zmesou. Dobrú chuť :)

Diskusia k receptu

tiginko
ďalšia úžasná MŇAMKA! Číňania by sa zalizovali....:-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia