Opekané čínske rezance alebo špagety so zeleninou
Autor receptu: lenkagalbi
lacné, rýchle a chutné jedlo
6-8 porcií |
10 minút príprava |
30 minút tepelná úprava |
Postup
- Uvaríme si sójové rezance alebo kocky a necháme vychladnúť. Uvaríme špagety alebo čínske rezance a dáme odkvapkať.
- Do hrnca nakrájame čínsku kapustu, nastrúhame mrkvu a pridáme kukuricu. Trochu podlejeme vodou a dáme variť. Pridáme aj uvarené sojové rezance. ( sójové rezance sú dobrovoľné, prvýkrát som ich nedávala ale nič na tom neskazia :) Osolíme, okoreníme a keď mrkva pustí šťavu tak prebytočnú vodu vylejeme. Necháme poriadne zmäknúť a dáme do zmesi syr z črievka. ten sa pekne spojí so zmesou. Odstavíme.
- Rezance alebo špagety trochu opražíme na oleji, dáme na tanier spolu s uvarenou zmesou. Dobrú chuť :)