Opekané čínske rezance alebo špagety so zeleninou

Autor receptu: lenkagalbi

lacné, rýchle a chutné jedlo

6-8
porcií
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Uvaríme si sójové rezance alebo kocky a necháme vychladnúť. Uvaríme špagety alebo čínske rezance a dáme odkvapkať.
  2. Do hrnca nakrájame čínsku kapustu, nastrúhame mrkvu a pridáme kukuricu. Trochu podlejeme vodou a dáme variť. Pridáme aj uvarené sojové rezance. ( sójové rezance sú dobrovoľné, prvýkrát som ich nedávala ale nič na tom neskazia :) Osolíme, okoreníme a keď mrkva pustí šťavu tak prebytočnú vodu vylejeme. Necháme poriadne zmäknúť a dáme do zmesi syr z črievka. ten sa pekne spojí so zmesou. Odstavíme.
  3. Rezance alebo špagety trochu opražíme na oleji, dáme na tanier spolu s uvarenou zmesou. Dobrú chuť :)