Foto: podravka
Komerčný recept<br /> Toto jedlo nie vhodné len pre vegetariánov, ale hodí sa aj ako sýte raňajky pre tých, ktorí chcú vyjsť zo svojho stereotypu. Zobraziť celý popisKomerčný recept<br /> Toto jedlo nie vhodné len pre vegetariánov, ale hodí sa aj ako sýte raňajky pre tých, ktorí chcú vyjsť zo svojho stereotypu. Musíte vyskúšať!
porcií
príprava
Postup
-
1
Fenikel bez stopky nakrájame na plátky a cuketu na kolieska.
- 2
Do veľkej panvice dáme maslo a na neho dáme plátky feniklu. Krátko opražíme, dokým fenikel nepustí vôňu. Pridáme cuketu, špargľu, špenát a celé to spolu opekáme, dokým zelenina nezmäkne.
- 3
Pridáme paradajky nakrájané na plátky, vegetu, olivy, okoreníme to a zľahka premiešame.
- 4
Vajcia zmiešame so smotanou, nastrúhaným syrom a soľou a celú túto zmes vylejeme na zeleninu.
- 5
Zmenšíme plameň a keď sú vajíčka hotové, posypeme petržlenovou vňaťou a podávame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu