Opekaná zelenina s vajíčkami

podravka - fotkapodravka, 6. októbra 2016
Opekaná zelenina s vajíčkami
Foto: podravka

Komerčný recept
Toto jedlo nie vhodné len pre vegetariánov, ale hodí sa aj ako sýte raňajky pre tých, ktorí chcú vyjsť zo svojho stereotypu. Musíte vyskúšať!

6
porcií
30 minút
príprava

Suroviny

1 ks
100 g malé
100 g
100 g
40 g
150 g
3 ks
50 ml
1 ČL
60 g
40 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Fenikel bez stopky nakrájame na plátky a cuketu na kolieska.

  2. 2

    Do veľkej panvice dáme maslo a na neho dáme plátky feniklu. Krátko opražíme, dokým fenikel nepustí vôňu. Pridáme cuketu, špargľu, špenát a celé to spolu opekáme, dokým zelenina nezmäkne.

  3. 3

    Pridáme paradajky nakrájané na plátky, Podravka ochucovadlo, olivy, okoreníme to a zľahka premiešame.

  4. 4

    Vajcia zmiešame so smotanou, nastrúhaným syrom a soľou a celú túto zmes vylejeme na zeleninu.

  5. 5

    Zmenšíme plameň a keď sú vajíčka hotové, posypeme petržlenovou vňaťou a podávame.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: