Komerčný recept
Toto jedlo nie vhodné len pre vegetariánov, ale hodí sa aj ako sýte raňajky pre tých, ktorí
chcú vyjsť zo svojho
stereotypu. Zobraziť celý popisKomerčný recept
Toto jedlo nie vhodné len pre vegetariánov, ale hodí sa aj ako sýte raňajky pre tých, ktorí
chcú vyjsť zo svojho
stereotypu. Musíte vyskúšať!
porcií
príprava
Postup
-
1
Fenikel bez stopky nakrájame na plátky a cuketu na kolieska.
- 2
Do veľkej panvice dáme maslo a na neho dáme plátky feniklu. Krátko opražíme, dokým fenikel nepustí vôňu. Pridáme cuketu, špargľu, špenát a celé to spolu opekáme, dokým zelenina nezmäkne.
- 3
Pridáme paradajky nakrájané na plátky, Podravka ochucovadlo, olivy, okoreníme to a zľahka premiešame.
- 4
Vajcia zmiešame so smotanou, nastrúhaným syrom a soľou a celú túto zmes vylejeme na zeleninu.
- 5
Zmenšíme plameň a keď sú vajíčka hotové, posypeme petržlenovou vňaťou a podávame.
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Najnovšie recepty
- 2
Diskusia k receptu