Opekaná zelenina s vajíčkami

podravka - fotkapodravka, 6. októbra 2016
Opekaná zelenina s vajíčkami
Foto: podravka

Komerčný recept
Toto jedlo nie vhodné len pre vegetariánov, ale hodí sa aj ako sýte raňajky pre tých, ktorí chcú vyjsť zo svojho stereotypu. Zobraziť celý popis
Komerčný recept
Toto jedlo nie vhodné len pre vegetariánov, ale hodí sa aj ako sýte raňajky pre tých, ktorí chcú vyjsť zo svojho stereotypu. Musíte vyskúšať!

6
porcií
30 minút
príprava

Suroviny

1 ks
100 g malé
100 g
100 g
40 g
150 g
3 ks
50 ml
1 ČL
60 g
40 g

Postup

  1. 1

    Fenikel bez stopky nakrájame na plátky a cuketu na kolieska.

  2. 2

    Do veľkej panvice dáme maslo a na neho dáme plátky feniklu. Krátko opražíme, dokým fenikel nepustí vôňu. Pridáme cuketu, špargľu, špenát a celé to spolu opekáme, dokým zelenina nezmäkne.

  3. 3

    Pridáme paradajky nakrájané na plátky, Podravka ochucovadlo, olivy, okoreníme to a zľahka premiešame.

  4. 4

    Vajcia zmiešame so smotanou, nastrúhaným syrom a soľou a celú túto zmes vylejeme na zeleninu.

  5. 5

    Zmenšíme plameň a keď sú vajíčka hotové, posypeme petržlenovou vňaťou a podávame.

Diskusia k receptu


Zaujímavé video z archívu TV Varecha