Opekaná zelenina s vajíčkami

Autor receptu: podravka

Komerčný recept
Toto jedlo nie vhodné len pre vegetariánov, ale hodí sa aj ako sýte raňajky pre tých, ktorí chcú vyjsť zo svojho stereotypu. Musíte vyskúšať!

6
porcií
30 minút
príprava

Postup

  1. Fenikel bez stopky nakrájame na plátky a cuketu na kolieska.
  2. Do veľkej panvice dáme maslo a na neho dáme plátky feniklu. Krátko opražíme, dokým fenikel nepustí vôňu. Pridáme cuketu, špargľu, špenát a celé to spolu opekáme, dokým zelenina nezmäkne.
  3. Pridáme paradajky nakrájané na plátky, Podravka ochucovadlo, olivy, okoreníme to a zľahka premiešame.
  4. Vajcia zmiešame so smotanou, nastrúhaným syrom a soľou a celú túto zmes vylejeme na zeleninu.
  5. Zmenšíme plameň a keď sú vajíčka hotové, posypeme petržlenovou vňaťou a podávame.